onsdag 18 februari 2015

Sverigebesök

Och inte besök hos oss från Sverige den här gången, utan besök i Sverige.
Det var ju Presidents' Day i måndags så vi åkte över en långhelg. Väldigt tight schema men det kändes som att vi fick in kvalitetstid överallt, även om det inte blev så länge.
Och allt gick enligt plan. Nästan.
Vi fick flyga via Boston till Amsterdam istället för direkt, men vi fick flyga första klass både till Boston och Amsterdam så jag klagar inte. Ok, bara lite. Det gick inte att sova i de där lie flat-stolarna. Men förutom det var allt toppen.
När vi kom fram till Borås i fredags skulle vi lämnat in Toms klocka på lagning. Inne i klockaffären tog han fram klockan och började förklara hur stoppuret inte fungerade som det skulle. Mannen i affären sa inget på en bra stund, innan han försikigt fick ur sig (på svenska): Men.. den här klockan har ju inget stoppur.  Tom hade tagit med sig fel klocka. Så nu får han hitta nåt annat ställe att laga den på.
Vi fick parkeringsböter i Falköping. Lite klantigt, skulle läst skyltarna lite bättre eftersom de hade ändrat reglerna.
Men det var nog det enda. Resten gick fint. Och vi fick äntligen träffa yngsta systerdottern. Och umgås med de äldsta fyra syskonbarnen. Och syskonen. Lite för kort besök, men definitivt bättre än inte alls.
Och dessutom fick vi äta semla, räkor i massor, messmör, leverpastej samt tunnbröd. Och svenskt godis, jordnötsringar och ostbågar. Loka och Ramlösa.

Bekävmt flyg till Sverige

God sushi på Eest i Borås. Jag är helt säker på att det finns väldigt bra sushi här också. Jag har bara inte hittat det. Allt jag har provat här har varit riktigt dåligt.













Smörgåstårta. En halv bit. Jag och Annika delade. "Ska ni äta den här, det är en väldigt stor bit".
"Vi ska dela"
"Jaja, ok då"

Tom äter pizza medans jag, Annika och Jimmy äter räkmackor.



Comcast. Igen.

Med tanke på att jag bara skriver när något går fel, så tänkte jag skriva om Comcast igen.
När de installerade så sa de att de skulle komma tillbaka inom 15 dagar (spelar ingen roll om det är bankdagar eller kalenderdagar) och ta hand om kabeln som låg tvärsöver hela trädgården. 15 dagar kom och gick, både bankdagar och kalenderdagar, och ingen Comcast.
Jag kontaktade dem för att ta reda på varför, och de hade tydligen inte bokat in det. Ingen fara, de fick boka in en ny. Förra onsdagen.
Men tror ni de dök upp? Icke.
Så när vi kom hem från Sverige igår var vi väldigt förvånade då de hade hunnit gräva ner kabeln under tiden vi var borta. Jag vet inte när, eller varför de aldrig hörde av sig när de missade tiden. Men nu är det gjort i alla fall.
Och jag har snålat på vår data så jag har lite kvar till Netflix.
Så det kunde ju varit mycket värre.