måndag 30 juni 2014

Myrsteg

Så känns det med allt just nu. Ingenting går framåt och vi bara väntar.

Termitinspektionen i fredags vet vi fortfarande inte hur den gick. Det finns ingen anledning att tro att vi har något problem men eftersom det fanns termiter här för 15 år sen så var han inte helt 100. Men han såg att det hade behandlats (borrhål i golvet i garaget) så han trodde det skulle gå igenom. Men jag har inte fått nåt mail om det än.

Papprena på huset är fortfarande inte löst. Advokaten har inte fått tillbaka något påskrivet än. Men tiden borde vara ute snart så att det löser sig ändå. Men det kan fördröja försäljningen av huset. Inte bra.

Vi var ute och kikade på det nya huset igår. Där hade det inte hänt så mycket sen i tisdags.
Men vi upptäckte att bänken som skulle vara standard i vår dusch inte blir av. Vi betalade extra för att dessutom få en hylla där och den är på plats men nåt har gått fel nånstans.
Och panelerna framför badkaret som vi betalade extra för har inte heller blivit av. Jag mailade bilder till designern och frågade hur det kunde hända och det har jag inte heller fått svar på.

Men tvättställen har fått bänkskiva i alla fall.


Och duschen i gästrummet börjar se riktigt bra ut.


Och hallen börjar ta sig. Listerna och taket har blivit målade.


Vi har AT&T och har ganska dålig mottagning i huset. Vi kan se en mast från huset så vi borde kunna få bra mottagning med något annat, men visste inte vem. Men så hittade jag en app för det.


Verkar som att vi byter till Verizon :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar