tisdag 3 juni 2014

Näst sista...

... titten på huset innan vi åker.

Vi åkte ut i lördags kväll, runt 5. De jobbade fortfarande. Så vi åkte till en vin & spritaffär nära huset för att se hur den verkade. Vin och öl finns ju i mataffären men whisky till exempel måste man köpa i specialaffärer. Den var nästan lika bra som den vi har i Stockbridge faktiskt.
Åkte tillbaka till huset. De jobbade fortfarande. Så vi åkte till Kroger i Peachtree City för att handla lite.
Tillbaka till huset. De jobbade fortfarande. Så vi tog lite kort på utsidan och åkte hem igen.



De var inte riktigt färdiga med teglet men det börjar arta sig.
Och den fjärde pelaren till framsidan hade kommit också. Vi hittade en trasig pelare på marken förra gången så det förklarar varför det bara är tre..

Nästa dag åkte vi dit igen för att se om vi inte kunde se hur det ser ut på insidan.

Vardagsrummet

Ovanför trappan. på övervåningen.
De är helt klara med innerväggar och tak nu. Även nere i källaren. De har byggt de inbyggda hyllorna i huset och kabelrännan vi ville ha på ett visst ställe är där vi vill ha den. Problemet är bara att det inte finns nåt uttag där så den är ganska meningslös. Det är där vi tänkte ställa DVD-spelare med mera.


Jag la upp den bilden på facebook-sidan för huset och nästa dag fick vi ett mail från säljaren som hade sett bilden. Han skulle prata med byggaren som påstod att de bara inte skurit ut hålet. Vilket jag inte riktigt tror på men så länge de fixar det så... De borde ju förstå själva att det inte är särskilt logiskt att inte ha något  uttag där...


Inne i skåpet finns det däremot uttag. Hålet till vänster är en betydligt mindre kabelränna för ca en kabel, utan kontakt. Jag antar att det är meningen att man ska öppna skåpet varje gång man vill byta kanal på TV:n eller pausa en film?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar