torsdag 29 maj 2014

Argh

Vi fick en lista på vad de som köper huset faktiskt vill att vi ska göra.
Att fixa så att det inte kommer in mer vatten under huset var tydligen ingen prioritet. Att städa undan möglet är fortfarande kvar däremot.
Men nu vill de att vi ska laga sprickor i cementen på garageinfarten. Och det lär ju inte hända. Det är mycket möjligt att det är rekommenderat att laga det men det kan de göra själva. Bah.
Så himla mycket problem med att sälja ett hus här. Det tar ju aldrig slut.

Ingen uppdatering på hur det går med huspapprena heller. Advokaten är på semester.
Och ingen uppdatering från han som bygger huset heller. Han är också på semester. Man kan ju tro att det är Sverige med alla som tar ledigt till höger och vänster.

Vi åker till Dubai nästa vecka. Först hade vi tänkt åka på fredag men det finns lite mer platser på flyget dagen efter så vi ändrade oss. Nu kommer vi inte se särskilt mycket av Dubai eftersom vi landar vid åtta på kvällen och åker till Abu Dhabi dagen efter, men vi kanske hinner ta ett dopp i poolen i alla fall.
Alltid något.
Och nu hinner vi åka ut och titta på huset en sista gång också.

De började med tegel på fasaden i tisdags förresten. Var jättesugen på att åka ut och titta på det men vi väntar till helgen så vi kan gå in och titta också. De borde ha gjort klart alla innerväggar samt börjat med skåpen.
Vi ska ju få välja ut stenen till köksskivorna själva. Vilken sort har vi redan valt, men vi får peka ut exakt vilken sten vi vill ha också. Jag är lite orolig att det ska hända under tiden vi är borta så jag försöker få det gjort innan vi åker. Men nu är ju byggaren på semester så vi får se om vi hinner med det nästa vecka. Det är kanske inte hela världen, men det känns ändå trist om vi skulle missa det.
Känns som att allt händer så fort i huset nu, som att det kommer vara klart när jag kommer hem från Sverige igen!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar