måndag 12 maj 2014

Helgen

Vi har haft ett par projekt i huset som vi aldrig gjorde färdigt förra året. Bland annat trösklar till garagedörren och altandörren och tröskel mellan köket och tvättstugan. Men nu är dom klara. Bättre sent än aldrig. Vi spenderade precis hela helgen på att städa och fixa projekt i huset. De ska komma och ta bilder nån gång under dagen så det måste ju se hyfsat ut. Och nu måste vi hålla huset så här i två månader till kanske.

Efter den här beskrivningen på mäklarens hemsida så känns det som att det är ganska mycket att leva upp till:

This house is better than new with renovations throughout. State of the art kitchen with new custom cabinets with auto closing drawers and doors. New Stainless steel appliances. Tile backsplash. Large Great room with fireplace. Spacious master with custom closet. Updated master bath with new faucets, sinks, countertops and cabinets. Other two bedrooms are good size. 2nd bathroom has been updated as well. New light fixtures and ceiling fans. New roof. Custom deck.
Jag försökte ta lite panoramabilder nu på morgonen men de blev lite skeva...











Det ska bli väldigt intressant att se hur de tar sina bilder...

Vi var ute och tittade till nya huset också, så klart. Skulle lämnat av en check för källaren men det var ingen där så de får vänta på sina pengar lite till.

Vi har fått fönster och dörrar.

Baksidan av huset. Hardy Plank (cementplank) i grundfärg. De ska bli grå sen.
Förutom cementplank på baksudan av huset och dörrar och fönster hade de satt in isolering i ytterväggarna. Så det känns som att innerväggar borde komma på plats snart.

Vardagsrum till höger. Taget i köket från trappan upp till andra våningen.

De hade fortfarande inte flyttat på uttaget till tvättmaskinen, eller gjort något åt det som ser ut att bli röret för kablar från TV:n över öppna spisen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar