tisdag 20 januari 2015

Ooops

För några veckor sen när vi fällde upp parasollet på altanen, händer inte så ofta nu för tiden eftersom det är för kallt för att sitta där ute ändå, så flög det ut cirka 20 stink bugs.
Så i helgen när jag såg att Tom var på väg ut på altanen bad jag honom fälla upp parasollet för att vädra ut alla insekter. Och sen tänkte vi inte mer på det. Förrän jag såg att det verkade blåsa en del och parasollet svängde lite väl mycket. Så jag sa till Tom, som tittade ut och förmodligen också konstaterade att det kanske var dags att fälla ner det.
Och sen gick det väldigt fort. Nästa vindpust tog tag i parasollet och välte det över kanten på altanen men inte innan det hade rivit upp skyddet till grillen, skrapat upp altanräcket samt fastnat under sagda räcke och böjts sönder.
Så nu har vi ett trasigt grillskydd som förmodligen blåser iväg vid nästa vindpust (för det var inte ens blåsigt. När vi kom ut igen var det vindstilla) och inget parasoll. Vilket kanske inte spelar så stor roll för vi har inga möbler där ute ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar