lördag 5 september 2015

Shopping

Vi lämnade huset idag. Och inte för att gå till läkaren. Vi stannade till på Ross för att se om dom hade kvar några Boppy, det hade dom inte. Måste lära mig att det alltid försvinner till nästa gång jag är där. Vi har redan en men det vore väldigt bekvämt att ha en på varje våning så slipper jag släpa den upp och ner för trapporna. Men det var inte ett helt bortkastat besök. Vi hittade lite halloween -pynt. 
Resten av morgonen spenderades i mataffären. Elsa sov hela tiden så vi fick med oss allt vi behövde. Vi hade slut på nästan allt. Förutom att Tom stannade till i affären att köpa mjölk (och lite godis..) så har vi klarat oss bra i två veckor. 



Tom börjar jobba "på riktigt" på måndag så det är väl dags att jag börjar laga mat och göra lite annat än att bara äta, mata och sova. 

Den butiksanställde som trodde det var dags när som helst redan för två, tre månader sen var där idag igen och gratulerade till att hon äntligen kommit :) 


1 kommentar:

  1. Kan tänka mig att det var skönt att komma ut lite och få fylla på lagrena lite! Vilken duktig tjej som sov igenom alltihop! Kram!!

    SvaraRadera