lördag 15 december 2012

Piedmont Park

Först hade vi tänkt åka till New Orleans den här helgen. Jag har aldrig varit i Louisiana så jag hade fått en ny stat under bältet, det är lagom nära, och flygen såg ganska bra ut. Men samtidigt kändes det ganska skönt att bara stanna hemma och göra ingenting en helg.
Göra ingenting i det här huset betyder att man åker in till Atlanta och springer knappa 8 km i Piedmont Park på lördag morgon.



Lite skillnad på parken mot i somras!
Säkert 35 grader på den sista bilden, och ungefär 12 på de första två. Perfekt löpväder idag. Lite småkallt i början men det gick över ganska fort. 
Parken är perfekt att springa i. Det finns lite backar, men inte så mycket att det blir för jobbigt och tråkigt. Och när Tom inte orkar springa lika mycket kan han gena över gräsmattan för att komma i kapp. Den ligger visserligen 35 minuter hemifrån, men det är inte särskilt farligt ändå. 

Efter Piedmont Park åkte vi till Costco. Alltid lika roligt att köpa stora förpackningar, förmodligen billigt. 
Jag känner mig lite som Kramer här:



Vi fick inte ens plats med allt i köket så vi fick sätta igång en frysbox i garaget. Tveksamt om vi hinner äta upp allt innan det blir för gammalt. 

Resten av dagen har vi städat och rensat upp i badrummet som ska göras i ordning. Just nu är det ett förråd, åt bland annat tavlor. När Tom började flytta in dom till sovrummet istället så fick jag lite ont i magen. Det kändes som att det var på väg att bli ett hoarder-hus igen med saker i varje liten jävla vrå. Krisen är avvärjd nu, allt står i garaget istället. Garaget innehåller nu allt förutom bilar. Det ska få plats två, men det skulle inte ens gå att få in en cykel där just nu.

Det får nog räcka med jobb för en lördag, dags att plocka fram det godaste godiset jag hittat här:


Publix (lätt bästa mataffären) har en massa utländsk mat. Bland annat en hel hylla med brittisk mat. Och där hittar man Turkish Delight, bland Yorkshire pudding mix och vita bönor i tomatsås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar