måndag 31 december 2012

Badrummet

Vi var på IKEA igår och handlade det sista som behövdes till badrummet. Det var första gången på väldigt länge som vi var där utan släpvagnen.
Och här är hela projektet:


Gammal spegel och dubbelt tvättställ. I de där skåpen finns inga hyllor förresten. Det kanske ser ut som att det är en massa plats att förvara saker på men det är bara ett stort skåp. Värdelöst.

Spegeln är borta. Och kvar finns en massa svart gegga.

Hålet i väggen till vänster var ett "medicinskåp" med spegel på. Inte snyggt.

Tre lager färg tog det på taket och väggarna innan man inte kunde se  det gröna  eller svarta igenom färgen.

Den gamla lampan var ganska stor, men det där hålet är lite onödigt stort.

Frostat glas på flaska. Ganska smidigt.

Och appropå smidigt. Det här golvet var väldigt lätt att lägga in!

Det är ingen som kommer tro att det där är klinkers. Men det var billigt och snabbt. Och det är bättre än heltäckningsmatta.

Till och med det gamla badkaret ser helt ok ut med nytt golv.

Tom installerar ny toalett. Nästa gång ska vi inte ha den i garaget fram tills vi installerar den. Vaxringen var iskall . Inte smidigt.

Naturligtvis var det olika mått på de gamla rören och de nya. Så vi fick åka till Lowe's och hitta en adapter. Och så passade det inte riktigt in till de nya "möblerna" så vi (vi = Tom) fick såga lite...

Inte för att jag gjorde ett enda dugg av det där med rören, men det var inte så krångligt som jag trodde det skulle vara.

Mitt tvättställ är på plats. Jättefint. 



Och här är det klart. Nästan i alla fall. Ska bara täcka för det där hålet i väggen.

Eftersom det här var ganska snabbt gjort så fick vi för oss att vi kanske ska fixa det andra badrummet innan den 17:3 januari då Niall kommer hit. Men jag vet inte om det är en vidare bra ide egentligen. Det är inte som med det här badrummet, att det får ta den tid det tar eftersom det finns ett badrum till. Om vi inte har fixat det tills vi får gäster (4 st) så måste alla använda vårat badrum. Som ligger innanför vårat sovrum. Ingen bra ide.

Det känns inte riktigt som nyårsafton idag förresten. Det är en vanlig arbetsdag här. Så Tom jobbar. Hemifrån, men ändå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar