tisdag 8 januari 2013

Gästbardum nästan klart

Och det är allt som hände den här helgen.

Vi började i torsdags (fick för mig att det var i fredags, men det var nog för att jag ville att det bara skulle tagit en helg att renovera badrummet) och i söndags var vi klara förutom med lampa och spegel.

Väggarna ser förskräckliga ut. Jag slipade inte ner spacklet ordentligt och målade bara 3-4 gånger så det syns fortfarande lite grönt igenom på sina ställen. Men så får det vara..

Golvet gick väldigt fort att lägga in i det här badrummet. Inga konstiga vinklar och det enda som var lite småbökigt var runt toaletten. Och det var ju bara att klippa lite. Det är inte så noga hur kanterna blir, det hamnar ju under toaletten ändå.


Det var lite spännande ett tag när det verkade som att det inte skulle räcka till hela badrummet. Vi köpte allt golv till båda badrummen samtidigt och jag tyckte att jag tog i lite i överkant, men vi gjorde åt varenda liten bit. Eller varje stor bit, rättare sagt. Det var en del småbitar över. Jag antar att det gick åt mer eftersom vi höll oss till ett visst mönster och inte bara lade in bitarna.


Jättebillig toalett på plats. De där skruvarna som håller fast toaletten är fortfarande synliga. Plastkuporna som ska sitta över är för små. Eller så var skruvarna för långa. Hur som helst så passar det inte.
Men toaletten fungerar.


Nästan klart.
Nytt duschdraperi. I tyg. Med ett i plast bakom. När jag påpekade att det är lite lustigt att de har två draperier här sa Tom att han tänkt precis samma sak när han var i Borås första gången och jag bara hade ett draperi i duschen i min lägenhet. 

Jag sitter och refreshar inköpslistan på IKEAs hemsida för att se när spegeln kommer in. Ingenting än.

Jag var ute och sprang i går. Bara 5 km men ändå. Det var för fint väder för att bara sitta inne och uggla. 12 grader och sol.


Försökte hitta fler gardiner som dom vi redan har i vardagsrummet men det fanns ingen svart. Så vi köpte en blå. Vet inte om det var ett särskilt bra beslut egentligen..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar