torsdag 28 mars 2013

Kök 3

Det tar sig sakta men säkert.
Alla skåp är byggda. Vi har fortfarande inget vatten men diskbänken börjar se ok ut.

Skåpen på plats

Det ser ut som att han grejar med rören men han skruvar bara fast diskhon.

Det saknas en diskmaskin och lite lådor. Men det går åt rätt håll.
Vi har satt upp alla skåp på väggen, och satt golvskåpen på rätt plats. De måste fortfarande skruvas fast ordentligt.

Alla skåp monteras på en skena som sitter fast i väggen
Första skåpet på plats


Jag beställde precis nya delar till avfallskvarnen. Inget fel på de gamla förutom att de har färg på sig. Och eftersom det inte är särskilt dyrt kan man ju lika gärna försöka få det att bli snyggt.

Dagens projekt är att försöka fixa till fönsterbrädan vid diskbänken. Och lite handtag till skåpsluckorna under diskbänken.
Falsk marknadsföring på IKEA förresten. I alla deras kök har de återvinning/skräpsystem under diskbänken. Men det får knappast plats. Inte som våra rör ser ut i alla fall.
Och eftersom jag inte riktigt tog med det i beräkningarna vet jag inte hur vi ska lösa det. Men det kommer INTE stå nån stor papperskorg mitt i köket som det gjort tidigare.

Varje dag efter hagelstormen har det ringt på folk som vill att vi ska anlita dom för att fixa taket. Och resten av huset. Vi hade ju redan någon som vi ville skulle göra det, och idag skrev jag på nåt papper så att han kan börja. Men innan de har varit här från försäkringsbolaget kan vi inte göra något, och det är inte förrän nästa vecka. Så förhoppningsvis läcker det inte in innan dess.

Bilen är på lagning. Det tar minst tre veckor, förmodligen mer, och kommer gå på $10,000. Tur att det finns försäkringar....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar