måndag 10 februari 2014

Vinterväder

Och då var det dags igen.


Vi bor i Henry county, halva är i Rain & Snow-delen och andra halvan i Rain. Har inte så bra koll på exakt var i countyt vi bor men jag tror vi får stanna hemma ett par dagar.
Vi måste iväg en sväng i eftermiddag, in till Atlanta, men det verkar som att vädret ska vara ok idag. Trafiken är en annan femma men så länge väglaget är ok så är jag inte särskilt orolig. Det är ju först imorgon som det ska börja regna eller snöa.

På onsdag ser det lite värre ut.



På torsdag är det ju tänkt att vi ska på designmöte. Ser ut som att vi kanske måste flytta det. Igen.

Det verkar som att de försöker hantera vädret lite bättre den här gången, mest genom att be alla stanna inne. Jag vet inte hur de ska klara av det, för sandbilen var tydligen en (en!) pickup med sand och en gubbe med spade.

När vi skrev på papprena för huset i januari trodde vi att de redan skulle ha börjat bygga vid det här laget. Men vi har inte ens sett den färdiga planlösningen. Oerhört frustrerande.
Vi var och tittade på tomten igår och vi har fått 4 hörnpinnar. Alltid något. Det ena grannhuset har fått en "Private Residency"-skylt nu så jag tror de har flyttat in. Huset på andra sidan har en halvfärdig källare så det händer inte jättemycket där än så länge. Men det verkar som att det går väldigt fort så fort grunden är klar. En annan tomt där ingenting hade hänt för några veckor sen ser redan ut som ett hus. Skeletthus. Det var ett hus utan källare dock, så det går väl lite fortare då!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar