måndag 11 augusti 2014

Det här är inte ok

I lördags, när termostaten gick sönder och det blev förbannat fuktigt och varmt här inne, så ringde vi till ADT för att be dom skicka ut nån som kunde byta ut termostaten. Låter ganska enkelt tycker jag, men det var ju lite för dyrt att få det gjort på helgen (jag hade till och med fel. Det var $90 per extra halvtimma) så vi väntade och led. För det var fan inte roligt. Vi hade en fläkt som vi ställde i ett fönster och åkte och köpte en till igår. Det går fortfarande inte att sova särskilt bra, trots takfläkt och öppet fönster och en fläkt i fönstret. Sängkläderna är alldeles fuktiga och det är bara obekvämt.
Så vi har knappt sovit i helgen.
Men, idag skulle de ju komma. Mellan 12 och 17. De skulle ringa först och bekräfta, så när de inte hade dykt upp eller hört av sig klockan 12:05 så ringde jag för att dubbelkolla. Och självklart hade de inte bokat in någon. De har skapat en arbetsorder men inte bokat in någon elektriker. Det är faktiskt andra gången de händer med ADT.

Och anledningen till att de inte hade bokat in någon? Elektrikern är på semester. Till den 17:e. Och de har tydligen bara en. Så de kan inte göra något åt det. Vi måste ha det så här i en vecka till, minst, för vem vet när han har tid efter sin semester. Fy fan för ADT. Det är ju inte som att det en dörrsensor som inte funkar eller en lampa som inte tänds. Augusti i Georgia utan AC är skitjobbigt.

Så jag vet inte vad vi ska göra nu. Försöka sig på att byta termostat själv? Jag vet inte vilken färg som hör ihop med vad. Ringa någon annan för att komma ut och byta termostaten?
För att genomlida det här är inte ett alternativ.

Men vi kan i alla fall sälja den här skithögen till hus nu. Alltid något.

Eller, vi hade kunnat sälja det. Om termostaten och AC:n hade funkat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar