söndag 10 augusti 2014

Meh

Har inte rapporterat något om hur det går med att sälja huset i veckan. Och det beror på att vi fortfarande inte vet någonting. Advokaten har inte hört av sig något mer.

Däremot gick termostaten sönder igår. Över 30 grader och fuktigt i huset. Gissar på temperaturen eftersom vi använde termostaten som termometer.
ADT kan inte skicka ut någon på helgen, om vi inte vill betala $400 för den första timman och sedan $90 per timma. Så vi får vänta tills på måndag. Någon gång mellan 12 och 16 kommer de ut.
De tänkte skicka en tekniker och se om det behövs en elektriker. Det är ju inget fel på själva larmsystemet så de kan skicka en elektriker på en gång. Eller ännu bättre, någon som faktiskt kan något om termostater. Skickar de samma kille som de första två gångerna så vet han fortfarande inte hur man gör. När han installerade termostaten kopplade han fel. Vilket vi märkte när det började bli varmt och AC:n satte igång men pumpade varm luft istället (AC:n är även en värmepump). Han kom ut igen och kopplade om lite grann och hoppades på det bästa. Det har blivit kallare, men inte alls lika bra som med den förra termostaten. Så nåt fel var det.
Och nu är den helt död.
Tur att vi flyttar om tre veckor, och förhoppningsvis kan ADT koppla in de nya termostaterna bättre.

Det hade varit ännu bättre om vi faktiskt inte behöver ADT till termostaterna. Eftersom det är ett larmbolag. Anledningen till att vi har det nu är att det ingår i larmpaketet som vi har. Och vi kan ställa om temperaturen i en app. Men det kan man med lite nyare termostater också, utan ADT. Tror inte vi har några såna i det nya huset dock, men jag skulle hellre köpa ett par nya termostater och installera dom själv än att ha det här fiaskot återupprepa sig.

Nu ska vi snart ut och äta frukost. Nånstans där de har AC. Vi hade tänkt fortsätta flytta saker idag men när det är så jäkla varmt och fuktigt här inne blir det ingenting med det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar