måndag 6 januari 2014

River Crest och Tyrone

Vår nya subdivision heter River Crest.

Än så länge finns det inte så mycket där förutom några hus, vägar och en liten park i mitten. Park är kanske att ta i men det är en gräsmatta stor som en fotbollsplan. Större än många andra "parker" häromkring.

Det här är vad byggaren har att säga om det:

  • Club Living in Sought-After Fayette County just 3 Miles from I-85 and 15 Minutes to the Airport
  • Excellent Fayette County Schools including Sandy Creek High
  • Resort-Style Amenities including Lighted Tennis Courts, Already Open for Play, and Residents' Club with Swim and Fitness, Coming Soon!
  • Innovative New Plans Protected by the Exclusive Wieland 5 Year – 20 Year Warranty,Homebuilding’s Best
  • Personalize Your New Home at John Wieland’s New Home Design Studio
Club Living vet jag inte riktigt vad det är.
Men det är i ett bra county och nära till flygplatsen (och alltså till jobbet för Tom). Mindre trafik och mer utbyggda vägar.

Pool och gym finns inte än, men det finns tennisbanor. Vet inte riktigt varför alla verkar bygga tennisbanor. Ser aldrig någon spela på dom. Men nu måste vi börja spela tennis.

Tyrone är döpt efter ett county i Nordirland. Wikipedia säger att det är Irland men det är det inte.
När vi körde runt i själva Tyrone (det går ganska fort...) såg vi ganska mycket irländska spår. Shamrock park, Irish lane, Irish road, en subdivision som heter Tullamore. Det finns ett litet "centrum" med en city hall, skolor, park. Vädligt litet, men att det finns över huvud taget tycker jag är mysigt.
En bit därifrån finns ett shoppingområde. Det hade varit trevligt om de satt ihop lite mer, eller om den vägen hade gångvägar eller cykelvägar. Men det kanske kommer.
Mitt emellan Tyrone och Fayetteville håller de på att bygga Pinewood Studios. Samma studio som gör Bond-filmerna. Så jag räknar med att se Daniel Craig springa omkring dagligen.

2 kommentarer:

  1. Låter underbart! Men ingen pub? Låter inte så irländskt :P

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera