torsdag 13 mars 2014

Möte

Vi skulle haft vårt möte med vår builder klockan ett idag. Rickey.
Tom skulle ta en halvdag och sluta 12 och vi skulle stanna på Taco Bell och äta. Eftersom det är relativt snabbt. Nu blev mötet framflyttat en timma så vi hann åka förbi Red Lobster istället.


På väg till mötet, som var i området, stannade vi till vid vår tomt. Eller vi körde mot den och jag såg att det stack upp nåt och skrek åt Tom att stanna bilen.
De hade gjort klart våran grund!



Vi trodde inte de skulle börja med något innan vi hade haft det här mötet så vi blev ganska förvånade!
Positivt. Det här är ju jättebra.

Det här kommer ligga under garaget och kommer fyllas igen


Före vi kom dit var jag jättenervös, men efter det här kändes allt bara jätteroligt.
Själva mötet skulle ta ungefär en timma. Det tog två.
Vi gick igenom de slutliga planerna och ändrade på lite saker, och fick acceptera att vissa saker inte gick att ordna. Som trähyllor i små garderober. Så nu har vi ingenting. Men vi ska få numret till han som gör trähyllor i skafferiet. Tydligen går det bra att göra trähyllor där! Så han kanske kan komma och fixa till de andra till oss också.
Det mesta är bestämt men vi måste fortfarande bestämma oss för hur mycket av källaren vi vill ha gjord. Det viktigaste är värme och el, och riktiga väggar och tak. Vi kan lägga golv och måla själva. Även om de faktiskt gärna får måla åt oss. Lister och sånt där kan vi fixa själva också. Vi hade tänkt fixa badrummet men det blir nog att de får göra det också. Beroende på hur dyrt det blir...

Vi har hela tiden tänkt att de 4-6 månader vi fick höra i början är från när de börjar bygga. Men jag tror (kanske mer hoppas) att det är från när vi faktiskt fick höra det. I så fall kommer det vara klart i sommar. Inte sent i höst som vi trott fram tills nu.
De ska börja bygga om två veckor, och när de väl börjar går det fort.

Det här är våra grannars hus. För två veckor sen hade de precis börjat att bygga.

Det här huset är på andra sidan gatan från oss. När vi började åka ut hit hade de precis gjutit grunden.

Så från och med nu går det nog ganska fort. Hoppas jag. Vi har skrivit på papper och lovat att vi inte ska komma ut varje dag och störa dom. Så vi åker ut på helgerna och tittar till det. Från och med nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar