tisdag 4 mars 2014

Mer demohus

Vi var i Tyrone i helgen. Som vanligt. För att titta till tomten, även om vi visste att ingenting har hänt. Vi har inte ens träffat han som ska bygga det än. Men vi skrev på papper igår, och ska skicka en check (stenålder) idag för en deposit för alla tillval. Alltid något.

Det vanliga öppna huset var inte öppet idag. Det hade bara en till salu-skylt. Däremot så var två andra hus öppna. Ett som vi var inne i när vi var och tittade första gången, innan vi ens bestämt oss för att det här var vad vi ville göra. Jag kommer inte ihåg hur långt de hade kommit, men det var inte mycket som var gjort. Nu är det nästan klart. Det är fortfarande skyddspapper på golven, och det är en del kvar att göra men man ser hur det kommer se ut till slut i alla fall.
Det andra huset var ett som funnits uppe på deras hemsidag ett tag, men vi har inte varit inne förut.

Vi har sett den här bilden förut dock.



Nu upptäckte vi att det som syns där är vår tomt. Bortandör träden närmast kameran.

Det finns två olika områden inne på själva området. The Grove och Parkside. Vi kommer bo i Parkside. De här husen var båda i The Grove. Lite annorlunda standarder, men det skiljer inte mycket. Lite annorlunda planlösningar också. Inte lika mycket tegel på fasaden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar