måndag 3 september 2012

Sea Island

Så i fredags åkte vi till Sea Island. Tom vann två nätter + middag på en av restaurangerna så vi bokade in det den här helgen eftersom det är långhelg (Labor day). Vouchern skulle tydligen inte gälla vid storhelger men det gick bra att boka ändå.
Först hade vi tänkt gifta oss på Hawaii nästa vecka men det var lite bökigt att planera det (inte för att vi hann börja) och så skulle det ta ett tag innan vi får vigselbeviset och kan fortsätta med allt pappersarbete, så jag föreslog att vi skulle ta det när vi åkte till Sea Island. Vi hade inte så bra koll på vad det var för ställe egentligen men enligt deras hemsida så hade de en del bröllop där. Så vi (Tom, jag gjorde ingenting förutom att tycka saker) började kolla om det inte gick att ha ett pyttelitet bröllop där, utan något paket av något slag. De var väldigt hjälpsamma och rekommenderade en justice of the peace (hur bra som helst) och en fotograf, och sen var det klart. Den middagen som ingick i själva hotellpaketet var på en buffe-restaurang så vi bokade bord på Georgian Room istället. Det skulle tudligen vara väldigt fancy.

Orkanen Isaac skulle komma in över land i tisdags och ta med sig en massa regn. Han blev nedgraderad till en tropisk storm så det blev inte så illa, men väderprognosen såg inte alls bra ut. Men det gjorde inget, vi hade en regn-back up inomhus.
Vi hade inte behövt oroa oss. Lördag, söndag och måndag (tills vi kom närmare Stockbridge igen) var perfekta.

Den första planen var att inte klä upp oss särskilt mycket alls. Tills vi läste dress coden för Georgian Room. Jeans och t-shirt var inte ok där inne. Så det var bara att anpassa oss.

Eftersom vi inte hade bokat något paket utan gjorde allt själva så var hotellet inte iblandade alls. Så vi blev ganska förvånade när en ENORM kock kom med champagne ner till stranden. Ryktet hade tydligen spridit sig och han tyckte inte det var snällt alls att vi hade smugit in ett bröllop bakom ryggen på dom :p
Så han straffade oss med champagne, extra rätter till middagen och en muffins till nattamat.

Hade inte riktigt räknat med att den middagen skulle gå på 800 dollar, men det fick det vara värt.
Men det gjorde ingenting att de fick för sig att maten ingick när vi checkade ut, så vi slapp betala. Får se hur lång tid de tar innan de kommer på sitt misstag...












2 kommentarer:

  1. Så fina bilder, ni är supersnögga båda två! :)
    Och sluta sola!! ;)

    SvaraRadera
  2. Sååå fint, får en liten tår i ögat här på kontoret, låter otroligt romantiskt! You Deserve it!

    SvaraRadera