måndag 28 juli 2014

Storage Unit

Eftersom försäljningen av huset inte blev av i fredags så vet vi inte när vi ska flytta ut. I kontraktet står det att vi får hyra av dem i 30 dagar, och idag är det 30 dagar kvar tills vi (eventuellt) får tillgång till det nya huset. Så eventuellt behöver vi inte lagerlokalen som vi hyrde. Och redan har börjat fylla med alla grejer.
Men å andra sidan slipper vi flytta allt under en dag eller två och alla saker kommer vara betydligt närmare det nya huset. Oavsett om det här huset ens blir sålt. Vi borde kunna höra något den här veckan, och enligt kontraktet kunde closing date flyttas 7 dagar utan vi behöver skriva på nya papper så om det kommer några påskrivna papper från Texas den här veckan (vilket jag tvivlar på) så kan det lösa sig ändå. Vi får se.

Och det är det vi har gjort under helgen. Flyttat lådor. Cirka åtta vändor tror jag, om det inte var fler.
Det blir inte så jättemycket flyttat varje gång kanske eftersom vi kör med Focusen men det är bättre än inget.



Gräset i trädgården hade hunnit bli ganska långt i fredags, några enstaka strån var nästan i knähöjd. Inte av gräs då, utan av ogräs. Det är mer ogräs än gräs där ute.
Det blir så varmt framåt 12 så jag ville börja lite tidigare, men då är gräset fortfarande vått av dagg. Och ju längre jag väntar desto torrare blir det, men desto varmare blir det.
Så jag struntade i att det var daggigt och klippte ändå. Och hade gräs precis överallt efteråt.


Bäst att sköta sig, det sitter en skylt i området med ett nummer man kan ringa om någon inte sköter sin trädgård och grannen snett emot hade nog gärna anmält oss...

Och appropå gräs såg jag den här utanför F-terminalen på flygplatsen i Atlanta i torsdags.


Och appropå ingenting så verkar de inte veta hur sopbilen fungerar här. Istället för att låta den lyfta upp soptunnan och tömma den så gör de det för hand. Inte lyfter upp den och tömmer alltså. De gräver upp soporna. För hand. Ur tunnan.


Så det där var helgen. Gräsklippning, packning och en massa bärande.

Och en titt på huset så klart. Det hade hänt saker, men inget som direkt syns. Elen funkar nästan överallt i huset nu. AC:n är på. Vattnet funkar. De har gjort om golvet i tvättstugan igen. Inte i det mönster vi kom överrens om förra veckan dock.
Det är fortfarande inte helt perfekt, men de kanske kan fixa till det. Jag vet inte om vi ska ringa och fråga hur de tänkte egentligen, eller ge dom en chans att fixa det. Det är ganska mycket som fortfarande inte ser ut som vi vill, men vi ska ge dem en chans att fixa det nu. Börjar bli tröttsamt att klaga hela tiden.



Brick pattern. Som vi ville ha från början, men som de övertygade oss att överge förra veckan eftersom det aldrig kunde bli riktigt bra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar