fredag 11 juli 2014

WIC

När vi var i huset förra veckan så mätte vi upp ett par rum för att kunna planera möbler och sånt. Och den stora garderoben.



Det börjar bli ganska bra. Förra gången hade jag bara ungefärliga mått och visste inte riktigt vart fönstret skulle hamna. Rummet är inte helt symmetriskt så de båda sidorna blir inte helt lika.
Vi hade lite svårt att bestämma oss för vilken färg vi skulle ha också, men det slutar nog på vitt. Vi ska förmodligen ställa in ett par byråar i mitten om det inte blir för trångt. De är svartbruna men jag tror det blir bra ändå.

Vi kommer inte ha någonstans att hänga kläder när vi flyttar in. Ingen säng heller. Så säng och garderob har ganska hög prio. Vi vill få det levererat från IKEA på lördagen, när vi flyttar allt annat, så vi får nog åka och köpa det ganska snart för att vara säkra på att få det just den dagen.
Vi ska till huset och dubbelkolla alla mått idag för säkerhets skull. Det vore lite trist om vi fått fel mått på fönstret till exempel och det sticker ut lite framför...
Nästa rum att dubbelkolla är sovrummet. Vi vet ju vilken säng vi vill ha och vilka nattygsbord men vi måste kolla om det får plats.

Det är lite lustigt egentligen. Det nya huset ser så stort ut men sovrummen är mindre, och vardagsrummet med. Köket också tror jag. Det har bara några fler rum. Men annars är det inte så himla stort som man kan tro. Och som resten av husen i området!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar