måndag 4 maj 2015

Femte säkraste staden i Georgia.

Förra året var Tyrone den sjunde säkraste staden i Georgia. I år gick det upp till den femte säkraste. Stockbridge finns inte ens på listan.

Så med den fina statistiken i minnet känns det lite sådär att vi hade två vapenrelaterade händelser i vår lilla stad på ett par dagar.
Först blev en kvinna rånad utanför sitt hus, sedan blev en man skjuten i ett annat område, Just det råkade vara i en trailer park, och ingen av dom var i närheten av vårt område. Men det känns fortfarande inte helt bra.
Det kanske är därför grannen säljer sitt hus innan de ens har bott där ett år? Jag tror i och för sig snarare att de säljer eftersom priserna har gått upp. Han är mäklare på halvtid så de förlorar inga 6% till någon annan.

De flyttade in en månad innan oss ungefär. Jag har träffat mannen i huset en gång, Tom har pratat med hans fru en gång. Och jag har sett deras tonåriga son en gång i trädgården. Och vi har inga staket än här, så man ser precis allt som händer. Nu är folk ute ganska sällan i allmänhet här, men att inte ens märka av att någon bor i huset för det mesta känns lite konstigt. Så jag undrar hur länge de faktiskt bodde där. Tittar man på bilderna så ser det inte ut som att de bor där längre.
Det märks att det börjar bli husköparsäsong här. Det är många som kör förbi sakta, sakta. Och framför allt nu när grannhuset är till salu. Vi blev lite sugna på att kanske sälja och flytta nu när marknaden gått upp och vi kanske till och med skulle tjäna lite pengar på det. Men det gick över ganska snabbt. Vi har ändå tänkt att bo här i ett par år och har inte ens fått i ordning huset som vi vill ha det än. Men lite lockande var det...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar